Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Emniyet Teyakkuzda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emniyet Teyakkuzda
Yaklaşan Ramazan bayramı için hazırlıklar sürerken alışveriş merkezleri ve çarşı merkezinde polis ekipleri tedbirlerini arttırdılar.

11 Ayın Sultanı Ramazan ayının son haftası idrak edilirken bayram hazırlıkları da başladı. Aksaraylı vatandaşların alışveriş için tercih ettiği ilk nokta olan kapalı çarşı başta olmak üzere Eski Sanayi Caddesi ve çarşı merkezine yakın noktalarda şimdiden arefe yoğunluğu başladı.

Yoğunluğun artması ile dolandırıcılık ve yankesicilik olaylarını önlemek adına ile emniyet müdürlüğü asayiş şubesine bağlı birimlerde tedbir olarak çarşı merkezi başta olmak üzere birçok noktada denetimlerini arttırdı. Merkezin en kalabalık noktalarında gün boyu görev yapan polis ekipleri dolandırıcılık olayları konusunda sarraflar bölgesi ile bankalar bölgesinde de tedbirlerini artırdı. Alınan tedbirler sayesinde şu ana kadar olumsuz bir durum yaşanmazken polis ekipleri özellikle sahte para ve dolandırıcılık olayları konusunda vatandaşları uyarıyor.

Yapılan denetimler ile çarşı merkezinin güvenliğinde şimdiye kadar bir sıkıntı yaşanmadığını ifade eden Aksaraylılar yaptıkları açıklamalarda; “Bayram hazırlıkları için ilk ziyaret ettiğimiz bölge kapalı çarşı. Bayram öncesi çok yoğun oluyor ve genelde aradığımızı da bulamıyoruz. Bu nedenle bayram öncesi çıkarak alışveriş işini bitirmek istedik. Yıllardan beri halk ilk tercih olarak buraya gelirken son yıllarda AVM’ler gençlere daha cazip gelmeye başladı. Burası güvenlik açısında Aksaray’ın en güvenilir alanlarından sayılır. Burada sadece bayram öncesi değil her dönemde polis ekipleri sürekli kontrol altında tutarlar. Elbette hırsızı da uğursuzu da böyle dönemleri tercih ederler. Alınan tedbirlerin sadece çarşıda değil merkezin her noktasında uygulanması güzel. Seçim sürecinde çok fazla yıpranmalarına rağmen bu süreçte de ara vermeden çalışan polis ekiplerimize teşekkür ediyoruz” dediler. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karayollarında Bayram Yoğunluğu BaşlıyorÖnceki Haber

Karayollarında Bayram Yoğunluğu Başlıyor

Şehrin Yeni Yaşam Merkezi Olmaya Aday BölgeSonraki Haber

Şehrin Yeni Yaşam Merkezi Olmaya Aday Bö...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar