Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Düğünler Başlamadan Bıktırdılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düğünler Başlamadan Bıktırdılar
Kurban bayramının geride kalması ile başlayan düğünler öncesi oluşan araç konvoylarında yaşanan kuralsızlıklar sürücüleri isyan ettiriyor.

Her yıl Aksaray’ın kanayan yarası haline gelen düğünler için oluşturulan araç konvoyları bu yılda Kurban bayramının geride kalması ile başladı. Özellikle Somuncu baba Külliyesi, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı ve Cumhuriyet mahallesine giden güzergâhlarda sıkılıkla rastlanan düğün konvoyu içerisindeki araçların yolu tamamen kapatmaları ve güzergâhta ilerleyen araçların geçişlerine bile müsaade etmemelerinin cezasız kalması ve trafikte her yıl yeni rezilliklerin başlamasına tepki gösteren sürücüler geçtiğimiz Çarşamba akşam saatlerinde Atatürk Bulvarından başlayarak TOKİ bölgesine giden yaklaşık 20 araçlık düğün konvoyunun trafikte yaptığı tüm kuralsızlıkların cezasız kalmasına anlam veremediklerini ve bu araçlar nedeniyle geriden gelen yüzlerce aracın konvoyun parçası haline geldiğini belirterek yaptıkları açıklamalarda; “Aksaray’da kurallar sadece kendisini bilen ve uymak isteyenler için geçerli. Düğün yapıyoruz diye her sene rezillik boyutunu artıran kişiler trafikte terör estirmesine rağmen yaptırım olmuyor. 40 Metrelik yoldan (Atatürk Bulvarı) devam eden bir düğün konvoyu Eski hastane önünden çok kez trafiği tamamen durdurarak TOKİ bölgesine doğru hareket halinde konvoydaki tüm araçları ile tüm kuralları çiğnemesine ve geriden gelen araçların geçişlerine sıkıştırmak marifeti ile engel olmalarına rağmen hiçbir yaptırım görmeden gidecekleri yere kadar gidip geride sıkıştırdıkları trafik ile oradaki sürücüleri bıraktılar. Bu kadar kuralsızlığı neden sadece bu sıkıntıyı çekerek trafikte hareket etmeye çalışan araç sürücüleri görürken bu rezilliğe dur diyecekler görmüyor?

Bizler kimsenin düğününe veya konvoyuna karşı değiliz ama neden tüm yol kapatılarak diğer araçların geçişleri önleniyor? Bunu kafası çalışan bir kişi bize çıkıp anlatsın. Her zaman savunma “İnsanların mutlu günü, bir gün idare edin” ama bu her gün onlarca kişinin mutlu günü olunca çileye dönüyor. MOBESE kameralarından bu araçların tespit edilip edilmediğini ve yaptıkları kural ihlallerinin yaptırımının ne olduğunun açıklanmasını bekliyoruz” dediler. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dükkân Sahipleri Sınırları ZorluyorÖnceki Haber

Dükkân Sahipleri Sınırları Zorluyor

Bayram Dönüşü İçin Emniyet ve Jandarma Teyakkuza GeçtiSonraki Haber

Bayram Dönüşü İçin Emniyet ve Jandarma T...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar