Reklamı Geç
Aksaray Belediyesi
sabancı
Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Düğün Magandalarının Sosyal Medya Şovu Jandarma da Tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düğün Magandalarının Sosyal Medya Şovu Jandarma da Tamamlandı
İl Jandarma komutanlığı ekipleri sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen bir düğünde havaya ateş etmek suretiyle tehlike yaratan 8 kişiyi yaptığı çalışmalar ile tespit ederek silahlarıyla birlikte ele geçirdi.

Yaz ayının gelmesi ve düğünlerin başlamasıyla geçtiğimiz yıllarda yaşanan magandalık olaylar da başladı. Gerek trafikte gerekse özellikle de ev düğünlerinde kullanılan silahlar nedeniyle halkın güvenliğini tehlikeye sokan, halkın korku ve paniğe kapılmasına neden olaylar konusunda merkez sınırları içerisinde polis ekipleri köy ve kasabalarda ise jandarma ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Yapılan denetimler sürerken geçtiğimiz günlerde sosyal medya sayfalarında paylaşılan bir görüntüde Aksaray’da gerçekleştirilen bir düğün organizasyonunda havaya ateş etmek suretiyle magandalık yapılan görüntülerin paylaşılması üzerine Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile harekete geçen il jandarma komutanlığına bağlı istihbarat şubesi ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda düğünün yapıldığı ev ve ateş eden şahısları tespit etti.

Adres ve kimlik bilgileri tespit edilen şahısları yakalamak için harekete geçen jandarma ekipleri düğünün gerçekleştirildiği ikamet ile birlikte 4 adrese yaptıkları operasyonda 8 kişiyi gözaltına alırken ikametlerde ise adeta mini bir cephanelik çıktı. Adreslerde ele geçirilen (6) adet ruhsatsız av tüfeği, 7 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 400 adet tabanca fişeği, 108 adet av tüfeği fişeği, 55 adet kurusıkı kabanca fişeği, 3 adet bıçağa el konulurken 8 kişiyle ilgili adli işlem başlatıldı. Çalışmalara ilişkin il jandarma komutanlığından yapılan açıklamada; “Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, silahla havaya ateş etme olaylarının önlenmesine yönelik titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tuz Gölünde 9-16 Ağustos Tarihleri Arasında Bazı Bölgelere Girişler YasaklandıÖnceki Haber

Tuz Gölünde 9-16 Ağustos Tarihleri Arası...

Aksaray Barosu İlk Tiyatrosuna HazırSonraki Haber

Aksaray Barosu İlk Tiyatrosuna Hazır

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar