Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Doğan Başbuğ “İlçe Halkımızı Hizmet İçin Hep Birlikte Seferberliğe Davet Ediyorum”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğan Başbuğ “İlçe Halkımızı Hizmet İçin Hep Birlikte Seferberliğe Davet Ediyorum”
31 Mart yerel seçimlerde Gülağaç uzun süreden sonra MHP’li Belediye başkanı ile yola devam kararı aldı.

31 Mart yerel seçimlerde MHP’nin kazandığı ilçelerden olan Gülağaç Belediyesinde Doğan Başbuğ dönemi başladı. Göreve başlayan Doğan Başbuğ yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi. Başbuğ “ 199 yerel seçimlerinden bu yana MHP’den kazanamayan partimizi bizlerin aday olmasıyla birlikte tekrardan kazanma imkanımız oldu. Gülağaç 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerini geride bırakmış bulunuyoruz. Seçim süreci boyunca şahsımıza ve seçmenimize türlü iftiralar atılmış, oyunlar oynanmıştır. Seçmenlerimiz tehdit edilmiş sandığa gitmesine engel olunmuştur. Hükümetin ve belediyenin bütün olanakları personelleri karşımızda sonuna kadar kullanılmıştır. Ancak bilinmesini isterim ki benim adım Doğan Başbuğ ben bu memleketin üzerine oynanan ve oynanacak oyunu bozarım. Gülağaç halkı bu seçimlerde biz biliriz diyenleri, biz iktidarız biz hükümetiz diyenleri, yıllardır mühür ile memlekete zulüm edenleri, belediyeyi aile şirketine çevirenleri, seçimden seçime millete selam verip kapısına gelenleri, zehir tacirlerini, fikri bozuk ,aklı sapıkları, kelime oyunu yapıp seçmenleri türlü iftiralarla itham edenleri, evinin  önündeki çocuk parkını imar ettirip rant pazarında paylaşıp sonrada bu memlekete hizmet edeceğim diyenleri, sandığın derinliklerine hapsetmiş, dersini vermiştir. Gülağaç halkı makus kaderini yenmiştir artık.

ŞİMDİYE KADAR YAPILAN ZULMÜN HAKSIZLIĞIN HESABINI BİR BİR SORACAĞIM.

Ben buradan Gülağaç halkına bir kez daha söz veriyorum, biz bu yola BİRLEŞTİRE BİRLEŞTİRE KAZANACAĞIZ diyerek çıkmıştık birleştire birleştire kazandık. Şimdide diyorum ki; AYIRMADAN AYRIŞMADAN CANLA BAŞLA çalışacağız. Hep beraber yöneteceğiz, hep beraber çalışacağız, hep beraber tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerden belediyeyi rant pazarına çevirenlerden hesap soracağız. 1 Nisan 2024 tarihiyle Gülağaç Belediyesinin kapısı bu millete her zaman açık olacaktır. Hak hukuk ve adalet ile yöneteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın şimdiye kadar yapılan zulmün haksızlığın hesabını bir bir soracağım. Tekrar tekrar söylüyorum ben bu memleketi içinden tanırım.

GÜLAĞAÇ BELEDİYESİ DEĞİL AİLE ŞİRKETİ OLMUŞ

Göreve geldiğimizde gördüğümüz tablo gerçekten işler acısı. Belediye belediyecilikten çıkmış aile şirketine dönmüş. Hep hısım akraba dolmuş. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Belediye artık kurumsallığını kazanacak. Aldığı paraların hakkını veren çalışanlarla yolumuza devam edeceğiz. İlçe halkımızı sömüren zihniyet artık bitmiştir. Artık İlçeyi daha ileriye götüreceğiz.

SİZLER BELEDİYE KOLTUĞUNU DOLDURMAKTAN BAŞKA NE İŞ YAPTINIZ?

İlçemizde göreve geldiğimizde araçlarımızın hiçbiri faaliyet göstermiyor. Araçlar kaderine terk edilmiş sadece Belediye Makam arabası haricinde neredeyse çalışan aracı yok. Belediyemizin makam aracını da seçimlerde kendi imkanlarınız için kullandınız artık bunu kullananlar hesap verecek bu ilçeye. Artık ilçemizde yeni bir dönem başladı. Bizler belediyemizin araçları yapılana kadar kendi şirketlerimizin akrabalarımızın ilçe vatandaşların araçları ile hizmete başlayıp yolu bozuk harabe bir ilçe görünümden kurtaracağız. Bu araçlar hiçbir şekilde belediyemize faturalandırmayacağız. Biz bu yola çıktığımızda da vatandaşlarımıza demiştik onlarda sağ olsunlar bu isteğimizi karşılıksız bırakmadılar.

İLÇE HALKIMIZI HİZMET İÇİN HEP BİRLİKTE SEFERBERLİĞE DAVET EDİYORUM

Belediye çalışanı haricinde belediyemizde 5 kuruş kalmıyor. Bizlerde artık ilçe halkımızla birlikte bir seferberlik ilan ediyoruz. 18 uygulamasında mağdur olan ilçe halkımızı kurtarıp cüzü fiyatlarla arsalarını taktim edeceğiz. Belediyemize yıllardır su parası alınmıyormuş artık bu dönem de bitti. Hizmet istiyorlarsa artık herkes su borcunu ödeyecek bizlerde sizlere nasıl hizmet yapılıyor hep birlikte onları göstereceğiz. Semt Pazarında gelişi güzel artık atıklar atılmayacak her hafta semt pazarını kullanan esnaflara çöp poşetleri dağıtacağız. Çöplerini çöp poşetine koyarak semt pazarı kurulduktan sonraki çevre kirliğini ortadan kaldıracağız. Uymayan esnaflara gerekli yaptırımları da yapacağız. Artık daha güzel bir Gülağaç için herkes üzerine düşeni yapması lazım. Buradan bizleri destekleyen Gülağaç halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramımız başta Gülağaç ilçemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.  (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 10
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Aksaraylı Cam Kemik Hastası Genç Muhtarlık Yarışını KazandıÖnceki Haber

Aksaraylı Cam Kemik Hastası Genç Muhtarl...

Cami Avlusunda Bebek BulunduSonraki Haber

Cami Avlusunda Bebek Bulundu

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar