Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Dinçer’in 2’inci Dönemi Resmen Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dinçer’in 2’inci Dönemi Resmen Başladı
31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde ikinci defa Aksaray belediye başkanlığı görevine seçilen Ak Partili belediye başkanı Evren Dinçer ve ekibi sonuçların kesinlik kazanması ile mazbatalarını alarak görevlerine resmen başladılar.

2019 Yerel seçimlerinde Aksaray belediye başkanlığı görevine seçilen ve aradan geçen 5 yıllık süreçte yaptığı projeler ve başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Aksaray belediyesi başkanı Evren Dinçer 31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerden de zafer ile ayrılarak Aksaray’ın 2024-2029 dönemi için belediye başkanlığı görevini tekrar kazandı.

Zorlu geçen seçim süreci ve ardında devam eden oy sayımı ve itiraz süreçlerinin ardından seçim kurulu seçilen adayların mazbatalarını teslime etmeye başladı. İkinci dönemi için mazbatasını alan Aksaray belediye başkanı Cuma namazının ardından Aksaray adliyesine gelerek mazbatalarını aldılar. Mazbata töreninde Dinçer’i meclis üyesi adayları ve partililer yalnız bırakmadı.

Aksaray adliyesi önündeki mazbata töreninin ardından açıklama yapan belediye başkanı Dinçer; “Geriye dönük 5 yıllık süreç içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalar ve belediyecilik hizmetleri neticesinde aday olduktan sonra tekraren şehrimizde yaptığımız seçim çalışmaları sonucunda çok şükür hemşerilerimizin destek ev teveccühleri ile tekrardan seçildim. Mazbata törenimizle birlikte Aksaray’ımızda bir kez daha hizmet yolculuğuna başlıyoruz.

Bu vesile ile bugüne kadar desteklerini esirgemeden yanımızda olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Büyük bir sorumluluk ile çok onurlu ve şerefli bir göreve tekrar seçilmek nasip oldu. Burada bize düşen görev bundan sonraki süreçte 250 bin vatandaşımızın hepsini ayrı ayrı kucaklayarak, istişare ederek hizmetlerimize devam etmek oluyor. Vatandaşlarımız bilir ki geçtiğimiz dönemde de Aksaray’ımızda elimizden gelen tüm çaba ve gayreti sarf ettik. Adaletle hükmetmeye çalıştık. En büyük referans kaynağımız adalet oldu. En büyük gücümüz de vicdanımız oldu. Aynı şekilde bu minvalde ve usulde tekrar hareket edeceğimizi belirtmek istiyorum. Aksaray’ımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini sürekli hemşerilerimizde istişare ettik. Bu sorunların üzerine gidip çözüme kavuşması için çalışarak Aksaray’ımızı daha güzel ve yaşanabilir bir şehir kılmak adına elimizden geleni yapacağız. Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan Ruhsatsız Silah OperasyonuÖnceki Haber

Jandarmadan Ruhsatsız Silah Operasyonu

Bir Ayda 61 Suçlu TutuklandıSonraki Haber

Bir Ayda 61 Suçlu Tutuklandı

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar