Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Dinçer “Yeni Dönemde de Sözlerimizi Yerine Getireceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dinçer “Yeni Dönemde de Sözlerimizi Yerine Getireceğiz”
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Belediye başkanlığı görevi süresince güven esasına dayalı olarak hizmet ederken insanların ortak faydasını her zaman ön planda tuttu. Verdiği sözleri yerine getiren Belediye Başkanı olarak tanınan ve Aksaraylıların bu konuda güvenini kazanan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, görevi süresi boyunca boş vaatlerde bulunmadığını açıkladı ve “Bugüne kadar yapmayacağım hiçbir işin sözünü vermedim” diye konuştu.

Aksaray'ın gerçekleriyle uyumlu ve toplum beklentilerine göre hareket ederek projeler üreten ve bu konuda kimseyi yanıltmayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, halk tarafından dürüst, samimi, güvenilir, verdiği sözleri yerine getiren başkan olarak biliniyor. Diğer bir yandan Belediye Başkanı Dinçer’in şehrin gerçek ihtiyaçlarını tespit etmesi ve bu konuda da çözüm odaklı çalışmalar yapması vatandaşların takdirini topluyor. Halkın belediye başkanından beklentisi hesap verebilir, şeffaflık içerisinde çalışmalar yapması. Belediye Başkanı Evren Dinçer ise görev süresinde bunu yerine getirdi ve bu konuda herkesin güvenini kazandı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 31 Mart tarihinden itibaren Aksaray’ın Gerçek Belediyecilik vizyonu ile buluşacağını söyledi. Yeni dönemde Aksaray’da planlı atılım, tasarruflu yatırım yapan ve yenilikçi projeler üreten belediyecilik uygulamalarını hayata geçireceğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Dinçer, “Daha önce de olduğu gibi gelecek dönemimizde Aksaray’ımızın fiziki, ekonomik, kültürel ve sosyal yaşama kalitesini artırmak için gece gündüz demeden, durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Belediye olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılarken, toplumsal yaşama anlam katan yeni modern tesisleri şehrimize kazandırmak bizim temel görevimiz. Bu görev bilinci ile hareket ediyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz” dedi.

Yeni döneminde vaat ettiği tüm projeleri tek tek hayata geçireceğinin altını çizen Başkan Dinçer, “Belediye Başkanlığı dönemimde olsun diğer sosyal hayatımda olsun kimseye yapmayacağım bir işin sözünü vermedim, vermem de. Biz eğer bir söz vermişsek onu yapmak için çalışır ve yaparız. Boş vaatlerde bulunmaktan her zaman kaçındık. 5 yılda şehrimizde 125 proje hayata geçirip 10 milyarlık katma değer sağladık. Hizmetlerimizle somut ve gerçekçi sonuçlar elde ettik” ifadelerini kullandı. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Rektör Arıbaş Öğrencilerin İftar Sofrasına Konuk Olup Sorunlarını DinlediÖnceki Haber

Rektör Arıbaş Öğrencilerin İftar Sofrası...

Çıtak “Bizim Büyük Aksaray Hayalimiz Var Tutamayacağımız Sözleri Vermiyoruz”Sonraki Haber

Çıtak “Bizim Büyük Aksaray Hayalimiz Var...

Haber Yorumları

  • XYZ29-03-2024 09:52

    vatandaşa kendisiyle görüşme randevusu vermeyene oy moy yok.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar