Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Deplasmandan 3 Puanla Dönüyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deplasmandan 3 Puanla Dönüyoruz
TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor, deplasmanda Menemen Belediyespor ile karşılaştı. Savunma olarak da hücum olarak da başarılı bir oyun sergileyen Aksarayspor, galibiyeti ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 15. Hafta mücadelesinde Motolux 68 Aksaray Belediyespor, deplasmanda  ligin orta sıralarında mücadele eden Menemenspor’a konuk oldu. Mutlak 3 puan parolası ile sahaya çıkan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 3 puanı hanesine yazdırdı.  

Mücadelenin ilk 45 dakikasının başlamasıyla birlikte galibiyet için ev sahibi ekip üzerinde baskılarını artıran siyah beyazlı futbolcular, ilk yarıda kontratak bir futbol oyunu sergilese de yakaladıkları net gol pozisyonlarından yararlanamadı. İlk yarının sonuna 2 dakikalık uzatma süresi eklenirken sonuç değişmedi. Siyah beyazlı ekip ilk yarıda soyunma odasına 0-0'lık beraberlik ile döndü.

 

İkinci Yarı Kırmızı Kartla Başladı

 

İkinci yarının başlamasıyla birlikte siyah beyazlı temsilcimiz baskılı futbolu ile ev sahibi ekip Menemen Belediyespor’a hata yaptırarak 49. dakikada Abdulkadir Öksüz’e kırmızı kart gördürdü.

 

Son Dakikalarda Gelen Gol 3 Puan Getirdi

 

Gelen kırmızı kart ile birlikte siyah beyazlı ekip rakip takım sahasında etkisini artırma odaklı bir oyun sergiledi. Topu ayakta tutma konusunda siyah beyazlı ekip daha üstün bir oyun sergilerken, Menemen Belediyespor  dakikalar ilerledikçe kanatları kullanarak gol elde etmeye çabaladı. Ancak Aksarayspor defansı iyice kapanarak adeta kalesinin önüne set çekti. Dakika 81'de Fatih Somuncu, deplasmanda bulduğu gol ile skoru 0-1 yaparak takımını öne geçirmeyi başardı. 

Maçın sonuna 7 dakika eklenirken geri kalan dakikalarda skor değişmedi. Motolux 68 Aksaray Belediyespor Menemen Belediyespor deplasmanından tek gol ile 3 puanı alarak döndü.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 15. Hafta mücadelesindeki 13 puan olan mevcut durumunu 16 puana yükseltmeyi başardı ve düşme hattından uzaklaşarak 14. sıraya yükseldi.Sarı Kartlar: Osman Bayrak 39. Dakika, Abdulkadir Öksüz 44. Dakika, Atamer Bilgin 45. Dakika, Abdulkadir Öksüz ikinci sarı ardından kırmızı kart 49. Dakika, Alpay Aldemir 90+1. dakika. Temsilcimiz düşme hattından uzaklaşmak için ilk devrede kalan maçları büyük bir dikkat ve hırsla oynarken gelen bu galibiyet taraftara da, teknik ekibe de yönetime de moral olurken, düşme hattına yakın olan rakiplerimiz puan kaybetti. Böylece 15. haftada, temsilcimiz büyük bir avantaj sağlamış oldu.(Haber merkezi)

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray, Kuvvetli Rüzgâra TeslimÖnceki Haber

Aksaray, Kuvvetli Rüzgâra Teslim

AK Parti Temayül Yoklamasını YaptıSonraki Haber

AK Parti Temayül Yoklamasını Yaptı

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar