Reklamı Geç
Aksaray Belediyesi
sabancı
Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Demirci’de Başkan Ramazan Bozlak “Adayım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demirci’de Başkan Ramazan Bozlak “Adayım”
Gülağaç ilçesine bağlı Demirci beldesi belediye başkanlığı görevini yürüten Ramazan Bozlak 2019 seçimlerinde olduğu gibi liste dışı bırakılmasına rağmen “ Yeniden adayım” dedi.

Aksaray’da nüfus yoğunluğu en kalabalık kasabalardan olan Demirci beldesinde adayların açıklanmasıyla başkanlık yarışı kızıştı.

2019 Tarihindeki yapılan ve tekrarlanan yerel seçimlerde iki farklı partiyle seçime giren ve her ikisinde de rakibine 2 kata yakın fark atan belediye başkanı Ramazan Bozlak 2019’da olduğu gibi partisi tarafından yine aday gösterilmedi. Adaylık müracaatını yapmasına rağmen partisinden aday gösterilmeyen Ramazan Bozlak 2019’daki gibi başka bir parti ile 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlığı için yarışacak.

2019’da ne Olmuştu?

2019 mahalli idareler seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisine adaylık başvurusu yapan ve açıklanan listede kendisine yer bulamayan Ramazan Bozlak seçimlere az bir süre kala Büyük Birlik Partisinden seçimlere girmiş ve rakibi olan Ak Parti adayını çok açık bir fark ile geride bırakarak belediye başkanı olmuştu.

Ancak seçimlerden sonra yapılan itirazlar ile Bozlak’ın başkanlığı düşürülerek Mayıs ayında seçimlerin yenilenmesine karar verilmiş ve Ramazan Bozlak’ta Ak Partiden aday gösterilirken Haftalar önce Ak Parti çatısı altında seçime giren rakibi de Büyük Birlik Partisinden Aday olarak tekrarlanan seçimlere girmişti. İstanbul seçimlerinden 1 hafta sonra kurulan sandıktan bu kez de Ak Parti adayı olarak rakibine 2 kata yakın oy fark atan Ramazan Bozlak 3 ay içerisinde yapılan iki seçime farklı partilerle girerek iki seçimi de farklı kazanan belediye başkanı olarak kayıtlara geçmişti.

2019 adaylık süreci için yine Ak Partiye adaylık müracaatında bulunan Bozlak’ın önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapması bekleniyor. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlaçtan Hastanelik OlduÖnceki Haber

İlaçtan Hastanelik Oldu

Hayvansal Üretiminde Kırmızı AlarmSonraki Haber

Hayvansal Üretiminde Kırmızı Alarm

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar