Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Çıtak’tan Can Dostu Proje

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak’tan Can Dostu Proje
Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Aksaray’ın ve Aksaraylıların beklentilerini karşılayacak projeler üretmeye devam ederken sosyal sorumlulukla ilgili projelerini de ihmal etmiyor. Evcil hayvanlar ve sokak hayvanları konusunda anlamlı bir projeyi Aksaraylılara tanıtan Çıtak, evcil hayvanların yanı sıra hayvancılık üretimi yapan üreticilerinde beklentilerinin karşılanacağının sözünü verdi.

MHP Aksaray Belediye Başkanı İrfan Çıtak adaylığının açıklanmasının ardından start verdiği seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıklamaya devam ediyor. Yenilikçi projeleri ile Aksaraylıların yoğun ilgi ve desteği ile karşılanan Başkan Adayı Çıtak, evcil hayvan ve hayvancılık konusu ile ilgili önemli çalışmaların yapılacağını vurguladı. Evcil hayvan sahiplerine müjde niteliğinde olan ‘Hayvan Oteli, Modern Hayvan Barınağı ve Hayvan Yemi Üretim Tesisi’ projesinin detaylarını aktaran Çıtak, can dostların tüm ihtiyaçlarının bu tesiste karşılanabileceğini kaydetti. Yerel seçimler öncesinde Aksaray’ın geleceğine yön verecek projeleri ile gönüllere dokunan Çıtak, proje konusunda yaptığı açıklamada, “Yaşantımızın önemli bir parçası olan ve hayatı bölüştüğümüz evcil hayvanlar için sağlıklı, güvenilir, ferah, iklimlendirme koşulları uygun ve doğaya uyumlu bir hayvan oteli yapacağız. Bu sayede dileyen vatandaşlar evcil hayvanlarını bu otele emanet edecek ve bakımlarından emin olacak. Ayrıca hayvan oteli internet ortamından sürekli denetlenebilir olacak. Vatandaşlar, hayvanlarından uzak oldukları süre boyunca, çevrim içi ortamda hayvanlarını anlık olarak takip edebilecek. Canlılara saygılı bir hayvan oteli İrfan’la olur.” ifadelerini kullandı.

“Hayvan Üreticilerimizin İçi Rahat Olsun”

Hayvancılık üretiminin Aksaray’da önemli bir noktada bulunduğunun altını çizen Başkan Adayı Çıtak Aksaray Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek üreticilerin taleplerini yerinde dinledi. Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği hayvan pazarı ziyaretinde esnaflık kültürünün önemine dikkat çeken Çıtak, üretimde devamlılığı sağlayacak ve üreticilerin beklentilerini karşılayacak çözümler üreteceklerini ifade etti. Çıtak, Aksaray Canlı Hayvan Pazarı’nda “Sabahta bereket vardır diyen bir babanın evladı olarak büyüdüm. Esnaflık kültüründe sabahta bereket vardır. Her gün sabah namazı ile birlikte çalışmalarımıza başlıyoruz ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aksaray’ın yaklaşık yüzde 80’i geçimini tarım ve hayvancılık ile sürdürüyor. Aksaray’ın her değeri bizim için çok kıymetli. Bunun için yalnızca çarşıdaki esnafımız, organizedeki yatırımcımız değil, memurlarımız değil biz bu şehrin her kesimine hitap etmek zorundayız. Bizim kadromuz Aksaray’a değer katacak insanlardan oluşuyor ve Aksaraylılar da bunu görüyor. Sorunları, sıkıntıları, eksiklikleri biz tek başımıza çözemeyeceğimiz için kadromuza oldukça önem veriyoruz. Ortak istişare ile ekibimizle birlikte Aksaray Canlı Hayvan Pazarı’nda evimizde ağırlanma hissiyatını yaşadık. Bu noktada Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanımız Ayhan Özkök ve diğer sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Nereye gidersek gidelim milletimizin bize göstermiş olduğu teveccühe biz daha fazla samimiyetle yaklaşmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. Seçim sürecinde ve sonrasında her zaman her zaman vatandaşla iç içe olduklarını kaydeden Çıtak, “Yerel seçim 2 etaplı bir seçim süreci olacak. İlk etapta seçimi kazanmak olacak. İkinci etap da 31 Marttan sonra milletimize mahcup olmamak. Biz bu noktadayız ve milletimize mahcup olmadan yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Aksaray Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ayhan Özkök, Çıtak’ın ziyareti ile ilgili yaptığı konuşmada “Üreticilerimiz bizi samimiyetle karşıladı. Başkan adayımız İrfan Bey de üreticilerimizin sıkıntılarını yerinde görerek taleplerini yerinde dinledi. Üreticilerin sorunları çözmek için gerekenin yapılacağının sözünü de aldık. Çalışmalarında başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.  

Aksaray Canlı Hayvan Pazarı üreticileri ise MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak’a başarılar dileyerek çıktığı yolda mahcup olmaması temennilerinde bulunarak destek verdi. (Haber: S. OLGUN)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karacaer’e İYİ Parti İstanbul Milletvekilinden DestekÖnceki Haber

Karacaer’e İYİ Parti İstanbul Milletveki...

Başkan Aratol Mahallesinde Vatandaşları DinlediSonraki Haber

Başkan Aratol Mahallesinde Vatandaşları...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar