Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Çıtak “Aksaray şeffaf Belediyecilik İle Tanışacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak “Aksaray şeffaf Belediyecilik İle Tanışacak”
MHP Belediye başkan adayı İrfan Çıtak; “Kapılar arkasından kararlar alınmayacak. Gizli ihaleler yapılmayacak. Revizyon imar planı herkese adaletli yapılacağız. Kentsel dönüşümde yerli müteahhit firmalarımız desteklenerek el birliği ile şehrimizi yenileyeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Aksaray’da şeffaf belediyeciliğin MHP kadrolarıyla başlayacağını ve artık ne bir gizli ihalenin ne kapılar arkasında gizli hesapların olmayacağını kaydetti. MHP belediyeciliğinde belediye meclis toplantılarının canlı olarak yayımlanacağını vurgulayan başkan adayı Çıtak; “Ekip arkadaşlarımızla birlikte üzerinde durduğumuz en hassas konu ŞEFFAF BELEDİYECİLİK. Bizim yönetimimizde halkımız belediye meclis karar toplantılarını canlı yayın bağlantılarıyla takip edebilecek, alınan kararlardan anında haberdar olabilecekler. Aksaray halkı şehri adına alınacak kararları, ihaleleri kimin hangi şartlarda aldığını şeffaf bir şekilde canlı yayınlarla anında öğrenebilecek. Kapılar arkasından kararlar alınmayacak. Gizli ihaleler yapılmayacak” dedi. 

“Kentsel Dönüşüm Projelerimizde Yerli Müteahhitlerimizle El Ele Vereceğiz”

Kentsel dönüşüm konusunda da yapacakları çalışmalardan bahseden Çıtak, “Kentsel dönüşüm projelerine sadece yıkım ve mekânsal yenileme olarak bakmıyoruz. Kentsel dönüşümde ne yaptığın kadar, nasıl yaptığında çok önemlidir. Hak sahipleri mağdur edilmeyecek, yerli müteahhit firmalarımız desteklenerek el birliği ile şehrimizi yenileyeceğiz” diye konuştu.

“Revizyon İmar Planı Herkese Adaletli Yapılacak”

Adaletli bir revizyon planıyla, kentsel dönüşümde modern yorumlamayla Aksaray’da bambaşka bir sistem hayata geçireceklerini aktaran Çıtak; “Eski MEDAŞ’ın olduğu yer bir tarihken ne yazık ki bugün bir beton yığınına çevrilmiştir. Biz orayı Aksaray’ımıza yakışır, modern bir yorumla bedesten haline dönüştüreceğiz. Biz rant sağlamak, birilerinin gönlünü yapmak, kendilerine ve çevrelerine fazladan kat çıkmak için yapılan her işin karşısındayız. Revizyon imar planı herkese adaletli yapılacak. Uygun yerlere kat artışı yapılacak. Hiç kimse mağdur edilmeyecek” dedi. (Basın bülteni) 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediyeden 5 Yılda 15 Yıllık YatırımÖnceki Haber

Belediyeden 5 Yılda 15 Yıllık Yatırım

Aksaray Spor Alanında Altın Çağını YaşadıSonraki Haber

Aksaray Spor Alanında Altın Çağını Yaşad...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar