Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Çıtak “50 Yılı Kurtaracak Çalışmalar İçin Geliyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak “50 Yılı Kurtaracak Çalışmalar İçin Geliyoruz”
Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray belediye başkan adayı İrfan Çıtak “50 yılı kurtaracak çalışmalara imza atmak için geliyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik esnaf, vatandaş ve kurum odaklı ziyaretlerini sürdürüyor.

Gün içerisinde Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek hastanede tedavi gören hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Çıtak, hastane personellerine de işlerinde kolaylıklar diledi.

Sağlık çalışanlarının taleplerini ve beklentilerini dinleyen Çıtak; “Hastanede çalışan değerli sağlık personellerimizi ziyaret edip işlerinde kolaylıklar diledik. Tedavi gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Rabbim şifa bekleyen tüm hastalarımıza şifalar versin” dedi.

Daha sonra Aksaray eğitim camiasının önemli kurumlarından Özel Metropol Kolejini ziyaret eden Çıtak; “Kıymetli hocamız Mehmet Derin ve çok değerli öğretmenlerimize misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim. Aksaray’a hizmet düsturuyla çıktığımız bu yolda, çalmadık kapı bırakmayacağız. Uzattığımız her elde samimiyet hissediyoruz. İnşallah Aksaray’a çok daha iyi hizmetler kazandırmak, sorunlara köklü ve kalıcı çözümler bulmak, bugünü değil 50 yılı kurtaracak çalışmalara imza atmak için MHP kadroları sağlam adımlarla geliyor” dedi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karacaer “Aksaray’ın 20 Yıllık Su Problemi Çözülecek”Önceki Haber

Karacaer “Aksaray’ın 20 Yıllık Su Proble...

Kadınlar ‘ADEM’ Kurslarıyla Aile Bütçelerini RahatlatıyorlarSonraki Haber

Kadınlar ‘ADEM’ Kurslarıyla Aile Bütçele...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar