Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

CHP’de Sökmenden Boşalan Koltuk Karaağaç’a Emanet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’de Sökmenden Boşalan Koltuk Karaağaç’a Emanet
Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Esen Uz Sökmen’den boşalan merkez ilçe başkanlığı görevine Talat Karaağaç seçildi.

Son dönemde Aksaray’ın en hareketli siyasi partilerinden birisi olan Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminde de görev değişimleri devam ediyor. Son olarak geçen haftalarda merkez ilçe başkanlığından istifa eden Esen Uz Sökmen’in yerine yönetim kurulu yapmış olduğu seçimde Talat Karaağaç’ı seçti. Görevi bırakan eski merkez ilçe başkanı Esen Uz Sökmen ve yeni seçilen merkez ilçe başkanı Talat Karaağaç’la ilgili basın açıklaması yayınlayan Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Ali Abbas Ertürk yaptığı açıklamada; “Yıllarca partimizin her kademesinde görev alan, vaktini ve emeğini esirgemeyen, gençlerimize yol gösteren, şehrimizin sevilen iş insanlarından Talat Karaağaç’a yeni görevinde başarılar dilerim.

Görevi devralan başkanımız Talat Karaağaç liderliğinde,merkez ilçemizde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edecek. İktidar yolunda, parti bayrağımızı üst seviyelere taşımak için dinlenmemek üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

İstikrarlı bir şekilde yıllarca şehrimizi sahipsiz bırakan, bu sahipsizliği adeta kaderimiz haline getirmeye çalışanlara rağmen biz hemşerilerimizin yanında olmakta, onların sesi olmakta, şehrimize sahip çıkmakta ısrarlı olacağız. Göreve geldiğimiz günden bu güne olduğu gibi tüm kadrolarımızla sıkmadık el, bakmadık göz bırakmadık, bırakmayacağız.

Bu zamana kadar yapmış olduğu özverili çalışmalardan dolayı, güler yüzü ve çalışkanlığıyla Aksaray kamuoyunun takdirini toplayan Esen Uz Sökmen’e teşekkür eder, birlikte mücadele arkadaşlığı yapmaya devam edeceğimizin bilinmesini isterim” dedi.(Haber:E.B)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burun Spreyi Kronik Tıkanıklığa Çözüm Değil!Önceki Haber

Burun Spreyi Kronik Tıkanıklığa Çözüm De...

Başkan Dinçer Gazipaşa Ortaokulunu Ziyaret EttiSonraki Haber

Başkan Dinçer Gazipaşa Ortaokulunu Ziyar...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar