Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Bu Sefer Ucuz Atlatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu Sefer Ucuz Atlatıldı
Aksaray’ın kireçlik mevkii olarak adlandırılan bölgesinde bulunan yolda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken bölgedeki ilçe ve köylere giden vatandaşlar yol taleplerini yinelediler.Aksaray’ın 2 ilçesi, 3 beldesi ve çok sayıda köyünü merkeze bağlayan kireçlik yolunda meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı.

Kaza geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Aksaray-Gücünkaya yolunda meydana geldi. İddiaya göre 36 AAK 357 plakalı hafif ticari araç karşı şeritten gelen aracın dar ve sollama yasağı olan yolda sollama yapmaya çıkması sonucu yoldan çıkarak yol kenarındaki kayalık alana çarparak durabildi. Meydana gelen kaza sonrası araç sürücüsü yaralanırken yoldan geçen düğer sürücüler kazayı 112 acil çağrı merkezine bildirdiler. Kaza ihbarı ile harekete geçen sağlık ve polis ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşırken sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahalesini kaza yerinde yaptıktan sonra ambulans ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdılar. Hastaneye kaldırılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri de kaza sonrası ikinci bir kazanın yaşanmaması için yolu kısa bir süre trafiğe kapattılar. Yolda alınan güvenlik önlemlerinin ardından yol kontrollü olarak trafiğe açılırken kazayla ilgili de soruşturma başlattılar.

Bölge Halkı Soruyor “Bu Yol Ne Zaman Yapılacak”

Meydana gelen kazanın bölgedeki ilk kaza olmadığını ve çok daha ağır kazalarında meydana geldiğini ifade eden diğer sürücüler de duruma tepki göstererek “Bu yol ne zaman yapılacak” sorusunu yineleyerek yaptıkları açıklamada; “Bu bölgede 2 ilçe ve çok sayıda kasaba ile köy Aksaray merkeze bağlanıyor. Gün içerisinde binlerce araç bu yolu kullanıyor. Aksaray merkezde çalışan çok sayıda inşaat işçisi bu yolu her gün kullanmak zorunda. Bununla beraber ilçe, köy ve kasabalardan gelen toplu taşıma araçlarının da tek güzergâhı burası. Bu yolda daha yaz ayında sel felaket yaşandı. O zaman da söyledik, şimdi de soruyoruz “Bu yolun yapılabilmesi için daha ne olması gerekiyor. Yolun bir bölümü çok sıkıntılı. Buranın acil olarak genişletilmesi gerekiyor. Aksaray’dan çıkan araçlar bu bölgeye geldiklerinde rampa çıkmaya başlayınca önlerindeki araçları hatalı sollama yaparak geçmeye çalışıyorlar. Virajlı olan bölgede karşıdan gelen araçlar sürekli bu tehlikeyi yaşıyor. Geçmişte burada çok daha ağır kazalar yaşandı. Can kayıpları oldu. Artık bu yolun yapılması gerekiyor. Bununla ilgili sözler de verildi ama hala bekliyoruz. Bu kadar önemli bir güzergâh bu şekilde olmamalı” dediler. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaza Yaptı Kayıplara KarıştıÖnceki Haber

Kaza Yaptı Kayıplara Karıştı

İHH İyilik Dağıtmaya Devam EdiyorSonraki Haber

İHH İyilik Dağıtmaya Devam Ediyor

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar