Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Bu Pazar Açık Olacaklar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu Pazar Açık Olacaklar
Geçtiğimiz hafta sonu uygulanan istisnasız sokağa çıkma yasağı bu hafta uygulanmayacak. Kırmızı listede yer alan Aksaray’da sokağa çıkma yasağı yarın olacak ancak istisna olan bakkal,market ve fırın gibi işyerleri açık olacak.

Geçtiğimiz hafta sonu il hıfzıssıhha kurulu kararıyla uygulanan istisnasız sokağa çıkış yasağı bu hafta sonu uygulanmayacak. Pazar günü sokağa çıkma yasağı olacak ancak bakkal,market,fırın gibi işyerleri yürüme mesafesindeki müşterileri için açık olacak. İzin belgeleri olmadan araçları ile sokakta olanlar ve zorunlu ihtiyaçları dışında sokakta olanlar yine yaptırımlarla karşı karşıya kalacak.

Alınan kararla ilgili vatandaşları uyaran yetkililer Pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasının olacağını ancak istisna olan işyerleri haricinin yine kapalı olacağını duyurdular.

Aksaray Valiliği il hıfzıssıhha kurulunun verdiği karar dolayısıyla teşekkür eden Aksaraylılar ise açıklamalarında; “İlimizde son haftalarda bir çok ile göre daha sıkı tedbirler uygulanıyordu. Özellikle geçen hafta sonu uygulanan kısıtlama nedeniyle tüm işyerleri kapatıldı ve vatandaşlar da ihtiyaçlarını bir gün öncesinden görmek durumunda kaldı. Bu hafta sonu da aynı uygulamayı beklerken Aksaray Valiliğimiz bu yönde bir karar açıkladı. Bu karar nedeniyle Valiliğimize ve kurul üyelerimize teşekkür ederken hemşerilerimize de kararı suistimal etmemelerini yalan yanlış mazeretlerle gezmeye çıkmamalarını rica ediyoruz. Bu süreçte bireysel vurdumduymazlıklar genel olarak hepimize zarar veriyor. Artık her bir birey olarak kendi tedbirlerimize uyarak kırımızı listeden çıkarak bu hastalığın azalmasını sağlamalıyız. Özellikle az biraz güneşi görünce cadde ve sokakları dolduranların daha duyarlı davranmalarını istiyoruz” dediler. (Haber:S.O)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Genç, Kendini “Canlar”Ina AdadıÖnceki Haber

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Ge...

Hayvan Pazarı Tekrar AçılıyorSonraki Haber

Hayvan Pazarı Tekrar Açılıyor

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar