Reklamı Geç
Aksaray Belediyesi
sabancı
Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Belediyenin Hastaneye Desteği Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediyenin Hastaneye Desteği Sürüyor
Aksaray Belediyesi sağlık alanında yaptığı yardımlarla vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine tedavi gören yürüme ve hareket zorluğu yaşayan hastaların tedavilerini kolaylaştıracak hasta taşıma kaldırma liftleri ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunuldu.

Sosyal yardım hizmetlerini etkin bir şekilde yürüten Aksaray Belediyesi, yatalak hastaların ve ağır engelli bireylerin taşınmasını sağlayan hasta taşıma liflerini Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinde ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sundu. Hasta kaldırma cihazları hastanın refakatçisine fazla yük bindirmeden, hastayı, yatağından kaldırmaya, banyo, WC gibi alanlara kolay şekilde taşınmasına olanak sağlıyor.

Vatandaşların her anında yanlarında olmak için yenilikçi çalışmalarla hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi. “Toplumun genel refahını artıran, dezavantajlı gruplara destek sağlayan sosyal projelerimizi artırarak sürdürüyoruz.

Vatandaşımızın her anında yanlarındayız vatandaşımızın Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanemizde hizmetine sunduğumuz hasta taşıma kaldırma liftlerinin ihtiyaç sahiplerinin tedavilerini kolaylaştırması temenni ediyorum. İyi günde kötü günde hemşerilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.  Yapımında sona geldiğimiz Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliyesi projemiz tamamlandığında hasta yakınlarının barınma ihtiyaçlarının bir kısmını da inşallah gidermiş olacağız. İnsanımıza her alanda hizmet götürmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi toplumun her kesiminin özellikle sosyo-ekonomik açıdan desteğe ihtiyaç duyan ailelerin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmalarını sağlamak için sosyal hizmetleri en etkin yürüten belediyeler arasında gösteriliyor.

Aksaray Belediyesi, huzurlu yaşam aracı, bebek Taksi, hoş geldin bebek, hasta bakım seti, evde bakım, engelli yaşam aracı, gıda hassasiyeti yaşayan Çölyak ve Trizomi hastalarına belirli aralıklarla yapılan gıda destek paketine varıncaya kadar geniş bir yelpazede sosyal hizmetleri yürütüyor. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aktürk’ten 27 Mayıs Açıklaması “Şer Odaklarını Unutmayacağız”Önceki Haber

Aktürk’ten 27 Mayıs Açıklaması “Şer Odak...

4 Ülkenin 4 Üniversitesi İşbirliği YapacakSonraki Haber

4 Ülkenin 4 Üniversitesi İşbirliği Yapac...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar