Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Başkan Dinçer’e Ziyaretler Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer’e Ziyaretler Sürüyor
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında yeniden Aksaray Belediye Başkanı seçilen Dr. Evren Dinçer, tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

5 yıllık yeni hizmet dönemi için halkın teveccühü ile yeniden Belediye Başkanı seçilen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi Merkezi Hizmet binasında bulunan Başkanlık makamında misafirlerini ağırlıyor. Görev süreci boyunca katılımcı belediyecilik anlayışı ile takdir toplayan Başkan Dinçer’i seçim sürecinde ve sonrasında vatandaşlar yalnız bırakmadı. Vatandaşların güçlü desteği ile yeniden seçilen Başkan Dinçer’i her gün toplumun her kesiminden vatandaş başkanlık makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulunuyor. Misafirlerini nezaketle karşılayan Başkan Dinçer yeni dönem için Aksaray’da hayata geçirecekleri projeler hakkında da bilgiler veriyor. Ramazan Bayramı tatilinin ardından başlayan tebrik ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; İl protokol üyelerini, sivil toplum kuruluşu üye ve temsilcilerini, esnafları ve vatandaşları ağırlıyor. Tebrik ziyaretlerini kabul eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i; Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk ve beraberindeki teşkilat mensupları, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve Yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir ve Aksaray Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Gökhan Oflaz ziyaret etti.

Seçim sürecinde verilen desteklerden ve tebrik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Güzel bir seçim dönemi yaşadık ve bu süreci başarı ile tamamladık. Hemşerilerimize yeniden hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık yeni bir hizmet döneminin başlangıcındayız. Aksaray’ da geride bıraktığımız 5 yıl boyunca sizlerin özverili gayretleriyle güzel hizmetlere imza atmıştık. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize değer katacak projeleri hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Tebrik ziyaretinden bulunan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Hep birlikte şehrimiz için en iyisini yapmaya hep birlikte devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASÜ’de Bayramlaşma Programı DüzenlendiÖnceki Haber

ASÜ’de Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Yeni Belediye Binasında Çalışmalar HızlandıSonraki Haber

Yeni Belediye Binasında Çalışmalar Hızla...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar