Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Başkan Dinçer’den Çalışanlara “Biz Hep Birlikte Bir Aileyiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer’den Çalışanlara “Biz Hep Birlikte Bir Aileyiz”
Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan Bayramı tatili sonrasında görevinin başına dönen Belediye personelleri ile çalışma alanlarına ait hizmet binalarında bayramlaştı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, geleneksel hale gelen Bayramlaşma programını ilk olarak Fen İşleri müdürlüğüne ve park bahçeler ve temizlik işleri müdürlüğüne ait hizmet binalarında görevli personellerle başlattı. Zabıta Müdürlüğüne ait hizmet binasında görevli personellerle Kale altı Caddesi altında bulunan Zabıta ek hizmet binasında buluşan Başkan Dinçer, İtfaiye personelleri ile de görevleri başında bayramlaştı.

Aksaray Belediyesi Merkezi Hizmet Binasında görevli personellerle konferans salonunda bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada belediye işinin bir ekip işi olduğunun vurgusunu yaptı. Başkan Dinçer personellere yönelik yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Belediye işi bir ekip işidir. Aksaraylı hemşerilerimize zamanında ve kesintisiz hizmet vermek için yıl boyunca zaman mefhumu olmaksızın çalışıyoruz. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızın istifade edebilmeleri için birçok sosyal ve kültürel etkinlikler düzenledik. Bayram tatili boyunca da sahadan hiç ayrılmadan kesintisiz ve kaliteli hizmet vermenin gayreti içerisinde olduk. Görev sürecimiz boyunca gerek dini bayramlarda gerekse milli bayramlarda ve diğer özel günler de kesintisiz hizmet sunmak için mesai saati gözetmeksizin çalışıyoruz.

Personellerimizin halkımıza daha konforlu ortamlarda daha kaliteli hizmetler sunması için yeni belediye hizmet binasını hayata geçiriyoruz. İnşaat çalışmaları hızla ilerleyen Yeni Belediye Hizmet Binasında personellerimizin daha rahat hizmet vermesini ümit ediyoruz. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Ailelerinize selamlarımı iletiyorum” dedi.

Aksaray Belediyesi Merkez Hizmet binası içerisindeki konferans salonunda gerçekleşen bayramlaşma programında personellere yönelik konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte personellerle tek tek bayramlaştı. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Regülatörde Erkek Cesedi BulunduÖnceki Haber

Regülatörde Erkek Cesedi Bulundu

Hedef “Yeşil Aksaray ”Park ve Bahçelerde Çalışmalar BaşladıSonraki Haber

Hedef “Yeşil Aksaray ”Park ve Bahçelerde...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar