Asayiş Göz Açtırmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Asayiş Göz Açtırmıyor
Aksaray genelindeki huzur uygulamalarını sürdüren asayiş şube müdürlüğü il genelinde 4 bin 928 şahsın GBT sorgusunu gerçekleştirdi.

Aksaray’da huzur ve güven için çalışan suç olaylarını çözmek kadar önlemek için de görevini 7 gün 24 saat başarıyla yapan il emniyet müdürlüğüne bağlı Asayiş şubesi ekipleri il genelinde huzur ve güven ortamının bozulmaması adına akşam ve gündüz saatlerinde şok uygulamalarını olumsuz hava koşullarına rağmen devam ediyorlar.

Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile yapılan ve çok sayıda polis ekibinin hazır bulunduğu son bir hafta içerisindeki uygulamalarda polis ekipleri denetim noktalarında 4 bin 928 kişinin GBT sorgusunu gerçekleştirdi. Yapılan bu sorgu işlemlerinde 43 kişinin arama kaydının olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan bu 43 kişiden 17’si sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Aynı zaman diliminde ilde meydana gelen suçlara nedeniyle 183 kişiye işlem yapıldı. Bu kişilerden 11’i gözaltına alınırken bunlardan 1’i de sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis ekipleri yaptıkları uygulamalarda, 54 aracı da kontrol ederken yapılan kontrollerde;

4 Adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait olan 21 adet fişek,

2 Adet ruhsatsız kurusıkı tabanca ile 20 adet fişek,

1 Adet ruhsatsız pompalı tüfek ile 5 adet fişek,

7 Ayrı kişiden, 52,77gram sentetik kannabinoid (bonzai), 20,05 gram metamfetamin, 6,42 gram esrar, 37 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken 2 adette çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Aksaray emniyetinden çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada; Toplumun huzur ve güvenliğini tehdit eden unsurları önlemek adına uygulamaların devam edeceği belirtildi. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Adayı Çıtak Minibüs ve Servisçilik Yapan Esnafları DinlediÖnceki Haber

MHP Adayı Çıtak Minibüs ve Servisçilik Y...

Aksaray’da Çaldı Kayseri’de YakalandıSonraki Haber

Aksaray’da Çaldı Kayseri’de Yakalandı

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar