Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

“Anketlerde Biz Kazanıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Anketlerde Biz Kazanıyoruz”
Yerel seçimler için son haftaya girilirken adayların çalışmaları da hız kazandı. Aksaray belediye başkanı Dr. Evren Dinçer’de, MHP Belediye başkan adayı İrfan Çıtak’ta katıldıkları TV programında anketlerde önde olduklarını söylediler.

31 Mart mahalli idareler seçimi için geri sayım sürerken hafta sonu yapılacak seçimler için partiler ile adayların temposu da arttı. İl genelinde birçok mahalledeki ev ziyaretlerini sıklaştıran adaylar deyim yerindeyse sahur vaktine kadar çalışmalarını sürdürürken projeleri ile halktan 31 Mart için destek istiyorlar.

Hafta sonu Kanal 68 televizyonuna konuk olan Ak Parti adayı Dr. Evren Dinçer’de, Milliyetçi Hareket Partisi adayı İrfan Çıtak’ta anketlerde önde olduklarını ifade ettiler.

Gündem Özel programına konuk olan Aksaray Belediye başkanı Dr. Evren Dinçer, seçimlere bir hafta kala yaptırdıkları anketlerde önde olduklarını ve beklediklerinin üzerinde bir oy alacaklarını ifade ederken bir sonraki gün ekrana çıkan İrfan Çıtak’ta, kendilerinin bu güne kadar hiçbir anket yaptırmadığını. Anketler konusunda Milliyetçi Hareket Partisinin her seçim dönemi anket şirketlerini yanılttığını söylerken Türkiye genelinde 81 il için anket sonucunu yayınlayan bir anket şirketinin sonucuna baktığını ve bu sonuçta Aksaray’ın Milliyetçi Hareket Partisi belediyeciliğine yakın olduğunu ifade etti.

Adayların anket açıklamalarını değerlendiren Aksaraylılar ise yaptıkları değerlendirmelerde; “Aksaray’da yapılan anketlerde bizlerde diğer hemşerilerimiz de doğru beyanda bulunmuyorlar. Anket konusunda değişik anket sonuçlarını da görüyor ve sosyal medya ağlarında yapılan anketlerde gözümüze çarpıyor. En güzel anketi bizler yapıyoruz. Çevremize baktığımızda hısım akrabalar ile sohbet ettiğimizde gerçek sonuç ortaya çıkıyor. Çevremize baktığımızda Aksaray’da iki parti ön plana çıkıyor ve diğerleri seçilme ihtimalinden uzaklar diye düşünüyoruz” dediler. (Haber/Fotoğraf: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seçimde Son Düzlüğe GirildiÖnceki Haber

Seçimde Son Düzlüğe Girildi

Yem Karma Makinesine Sıkışan İşçi Hayatını KaybettiSonraki Haber

Yem Karma Makinesine Sıkışan İşçi Hayatı...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar