Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Aktürk “Milletimizin Emrindeyiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aktürk “Milletimizin Emrindeyiz”
Merkez İlçe Başkanlığı döneminde olduğu gibi göreve geldiği ilk günden bu yana günlük mesaisinin büyük kısmını sahada ve il teşkilat binasında geçiren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, özellikle partiye gelen vatandaşlarla bire bir görüşerek, talep ve beklentilerine çare olmaya gayret gösteriyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı en güzel şekilde temsil etmek adına yoğun çaba sarf eden İl Başkanı Aktürk, bir gününü boş geçirmeyi kayıp olarak değerlendiriyor.

Vatandaşların sorunlarını, taleplerini, şikâyetlerini, isteklerini dilek ve önerilerini ilk ağızdan öğrenmek için haftanın belirli günlerinde parti teşkilatında diğer günlerde ise bizzat halk, esnaf ve köy ziyaretlerinde bulunduklarını aktaran Başkan Aktürk, “AK Parti olarak bizler, seçimden seçime vatandaşı hatırlayan bir parti değiliz. Bugüne kadar süre gelen bu anlayış, AK Parti iktidarı ile birlikte son bulmuştur. Biz, halka güvenen bir siyasi hareketiz. Yine zorlu yolları aşacak, Türkiye’mizin ve Aksaray’ımızın istikrarlı bir şekilde yükselişi için önümüze bakacağız. Yolumuza devam ederek, hedeflerimize odaklanacağız. Milletvekillerimiz, Merkez ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız da yarın seçim varmış gibi çalışmalarına aksatmadan devam ediyorlar. Kısacası partimiz tüm kademeleriyle saha çalışmalarına devam etmektedir. Bizler AK Parti kadroları olarak nereden geldiğimizi ve buralarda bulunuş gayemizi çok iyi biliyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile İl Başkanı olarak bu makamda bulunuyoruz ve sorumluluğumuzun farkındayız. Bizler mahalle temsilcilerimiz, belde ve ilçe teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle birlikte büyük bir aileyiz ve tek derdimiz şehrimize, ülkemize hizmet etmek. İlk günkü heyecan ve azimle çalışmaya, gönüllere girmeye, inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İhtisaslaşma Koordinatörlüğü İkinci Kongre İçin HazırlanıyorÖnceki Haber

İhtisaslaşma Koordinatörlüğü İkinci Kong...

Belediye Ekipleri Tam Kadro Alana İndiSonraki Haber

Belediye Ekipleri Tam Kadro Alana İndi

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar