Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Aksaraylı Annelere Kreş Müjdesi İrfan Çıtak’tan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaraylı Annelere Kreş Müjdesi İrfan Çıtak’tan
Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Aksaray için hayata geçirmeyi planladığı projelerini tek tek paylaşıyor. Aksaray’ın gelecekteki ihtiyaçlarını karşılamayı öngören projelerini halk ile paylaşan Çıtak, çalışan annelere ‘Mahalle Kreşi’ projesinin müjdesini verdi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı bir zaman kala seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, topluma değer katacak projeleri ile vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Yerel seçim çalışmaları kapsamında Aksaray’ın geleceğine dönük projelerini halkın beğenisine sunan Başkan Adayı Çıtak, her kesimin beklentilerini karşılamaya yönelik hizmet çalışmalarını açıklamayı sürdürüyor. Şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışını benimseyen Çıtak, Aksaray’da çalışma hayatında bulunan annelere müjdeli projesinin haberini verdi. Çalışan annelerin en büyük eksikliklerinden olan ve maliyetleri gün geçtikçe artan kreş sorununa kalıcı çözüm üreteceklerini kaydeden MHP Başkan Adayı Çıtak, ‘Mahalle Kreşleri’ projesini Aksaraylılarla paylaştı. Özellikle çalışan annelerin beğenisini toplayan proje konusunda bilgiler veren Çıtak, Mahalle Kreşleri projesinin çocukların eğitim hayatına önemli adımlar atılırken annelerin de sosyal hayatlarına katkı sunacağını belirtti.

Çıtak proje ile ilgili yaptığı açıklamada; “Çalışan annelerin hayatı Mahalle Kreşleri ile kolaylaşacak. Şehrin farklı mahallelerine çocukların bilişsel ve psikolojik eğitim süreçlerini bütünüyle karşılayabilecek, güvenilir ve güncel eğitim olanakları ile kurgulanmış Mahalle Kreşleri inşa edilecek. Üst düzey donanıma sahip bu kreşler profesyonel bir ekiple ve uygun fiyat politikası ile hizmet verecek. Kreşler çocukların eğitimine katkı sağlamanın ötesinde, özellikle çalışan annelerin gündelik hayatını kolaylaştıracak. Annelerin gözünün arkada kalmayacağı Mahalle Kreşleri İrfan’la olur.” ifadelerini kullandı. (Haber: E. BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demir “Aksaray’da Değişimi Gerçekleştireceğiz”Önceki Haber

Demir “Aksaray’da Değişimi Gerçekleştire...

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Aksaray'da Ziyaretlerde BulunduSonraki Haber

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Ç...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar