
Aksaray Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan Kitap Günleri, 27 Eylül – 5 Ekim 2025 tarihleri arasında kitapseverlerle buluşacak. Toplam 9 gün sürecek etkinlik boyunca ulusal ve yerel birçok yazar Aksaraylı okurlarla bir araya gelecek.
Aksaray Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan Kitap Günleri, 27 Eylül – 5 Ekim 2025 tarihleri arasında kitapseverlerle buluşacak. Toplam 9 gün sürecek etkinlik boyunca ulusal ve yerel birçok yazar Aksaraylı okurlarla bir araya gelecek.
Pazar pazarı fuar alanında düzenlenecek olan Kitap Günleri, edebiyat söyleşileri, imza günleri, şiir dinletileri ve atölye çalışmaları ile dolu dolu geçecek. Etkinlik, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesiyle başlatıldı ve yıllar içinde geleneksel hale getirildi. Başkan Dinçer, “Kitap Günleri ile hemşehrilerimizi kitapla, yazarlarla ve yeni fikirlerle buluşturmayı amaçlıyoruz. Özellikle gençlerimizin okuma alışkanlıklarını geliştirmelerine katkı sağlayacak bu organizasyon, Aksaray için önemli bir kültürel buluşma olacak” dedi.
Zengin Program Kitapseverleri Bekliyor
7. Geleneksel Kitap Günleri’nin ilk gününde, 27 Eylül Cumartesi, saat 16.00’da ulusal yazarlardan Fulya Öztürk ve Türker Akıncı kitapseverlerle buluşacak. Aynı gün saat 17.00’de ise Esin Tarakçıoğlu okurlarıyla bir araya gelecek.
28 Eylül Pazar günü saat 15.00’te Beyhan Budak, 16.00’da Ümit Beden ve Özlem Çiçek söyleşi ve imza programlarıyla sahnede olacak.
29 Eylül Pazartesi saat 18.00’de Orhan Toker, 30 Eylül Salı saat 18.00’de ise Dilek Cesur okurlarla buluşacak.
1 Ekim Çarşamba günü etkinlikler daha yoğun olacak. Saat 14.00’te Coşkun Başbuğ, 17.00’de İbrahim Bektaş, 18.00’de ise Saliha Erdim kitapseverlerle buluşacak.
2 Ekim Perşembe günü saat 13.00’te “Taktik Show” etkinliği sahnelenecek. Ardından saat 17.00’de Yusuf Bölükbaş, 18.00’de ise usta şair ve yazar Nurullah Genç Aksaraylılarla buluşacak.
3 Ekim Cuma günü saat 16.00’da Süleyman Doğan, 17.00’de Adnan Aydın, 18.00’de ise sevilen yazar Şermin Yaşar okurlarıyla bir araya gelecek.
4 Ekim Cumartesi günü etkinlikler sabah başlayacak. Saat 12.00’de Gamze Atalay, 14.00’te Bahadır Yenişehirlioğlu, 15.00’te Fahri Sarrafoğlu, 16.00’da ise Serdar Vatansever sahnede olacak.
Son gün olan 5 Ekim Pazar’da ise ünlü müzisyen ve yazar Sedat Anar etkinlik programına renk katacak.(Belediye basın bülten)
Yorum Yazın