Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Aksaray Spor, Belediye Başkanı, Yönetimi, Futbolcusu ve Taraftarı İle Tek Yürek Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Spor, Belediye Başkanı, Yönetimi, Futbolcusu ve Taraftarı İle Tek Yürek Oldu
TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele veren temsilcimiz 68 Aksaray Belediye Spor ’da Pazar günü oynayacağı Iğdır FK maçı öncesi moraller en üst seviyede.

Aksaray Belediye Başkanı ve Aksaray Belediye Spor ’un Onursal Başkanı Dr. Evren Dinçer,

Takımın en büyük destekçisi olan 68 Gençlik Taraftar Grubu ile iftar yemeğinde buluştu.

İftar programına, kulüp başkanı Murat Koç, yönetim kurulu üyeleri, Atso başkan yardımcısı Ahmet Kulak, teknik direktör Ertümen Buğday, takım Kaptanı Necmi  Çoban, Tribün lideri Ahmet Kaya, Sami Değirmenci ile çok sayıda taraftar katıldı. Aksaray Belediye Spor Başkanı Murat Koç yaptığı konuşmada bugüne kadar takıma maddi ve manevi destek veren iş adamlarından taraftarına kadar herkese Teşekkür ederek, takımın 12. Adamı olan tüm taraftarlara çağrıda bulundu ve Iğdır maçında da siyah beyazlı futbolculara sınırsız destek vermeleri konusunda söz aldı. Aksaray Belediye Sporu Bal liginde şampiyon yaparak profesyonel lige çıkmasında en büyük pay sahibi olan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, taraftarlarla bir araya geldiği toplantıda siyah beyazlı taraftarların “En büyük Başkan Evren Başkan “tezahüratları karşılandı. Başkan Dinçer konuşmasında takımın buraya kadar gelmesinde emeği geçen tüm yönetim kurulu üyeleri ve Aksaray spor başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ederek ““Herkesin bu başarıda bir emeği var “dedi. Başkan Dinçer “Aksaray spor şehrimizin takımı. Aksaraylı hemşerilerimiz her zaman takımlarını destekliyorlar onlara da buradan Teşekkür ediyorum hepsinden Allah razı olsun.” diyerek Aksaray halkının takıma olan desteğinden memnun olduğunu vurguladı.  Göreve geldikten sonra yaşadıkları zorlu süreçleri birlik ve beraberlikle atlattıklarının altını çizen Başkan Dinçer konuşmasının devamında “Biz Aksaray Belediye Başkanlığı görevine geldikten sonra çok zorlu süreçler atlattık. Bal liginden 3. Lige çıktık. Burada ki mücadelemiz maçlarımız, deplasmanlarımız, beraber güldük, beraber ağladık, beraber üzüldük beraber sevindik. Hiç biz zaman beraberliğimizden taviz ve ödün vermedik. Her zaman sizler tribünde oldunuz. Sahada futbolcularımız ve teknik ekibimiz, idarede yönetimler ve bizler her zaman bir amaca kilitlendik. Bir amaç uğruna mücadele ettik. Geldiğimiz noktada bu. Tabi bu süreçte herkes elinden gelen gayreti gösterdi. Futbolcularımız her zaman sahada en iyi sonucu alabilmek için mücadele ediyorlar. Onlar sahada bir sportmenlik örneği gösteriyorlar sizlerde tribünde nezaket kuralları içinde takımımıza olan desteği her zaman yerine getiriyorsunuz.” ifadelerini kullandı. Bu sezonu başarılı bir şekilde tamamlayacaklarına inandığını ifade eden Başkan Dinçer “ Her zaman takımımızın yanındayız. Takımımızı hiçbir zaman bırakmayacağız. Sloganımızda olduğu gibi İyi günde kötü günde her zaman takımımızın yanında olacağız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi muhafaza etsin. Allah’ın izniyle bu sene yine şampiyonluk noktasında emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Bundan sonraki maçlarımızda da tüm futbolcu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah bu sezonu da başarılı bir şekilde tamamlayacağız. Play Off maçlarımızda gereken başarıyı performansı göstererek   Aksaray sporumuzun artık 2. lige namzet bir takım olduğunu bu sene yine yazdıracağız. Sizlerin destek ve gayretleriyle tüm rakiplerimize bunu göstereceğiz inşallah.” Şeklinde konuştu. 

AKSARAY SPORLU TARAFTARLAR MEŞALELER YAKARAK FUTBOLCULARDAN IĞDIR MAÇI İÇİN GALİBİYET SÖZÜ ALDILAR

İftar yemeği sonrası Aksaray Spor Kulüp binasına giden siyah beyazlı taraftarlar futbolcuları meşaleler ve tezahüratlarla karşıladı. Tribün lideri Ahmet Kaya futbolculara hitaben yaptığı konuşmada Iğdır spor karşısında aslanlar gibi mücadele ederek Aksaray’a ve taraftarlarına galibiyet hediye etmeleri konusunda kaptan Necmi Çoban ve tüm futbolculardan söz istedi. Siyah beyazlı futbolcular ise Iğdır maçından galip ayrılacaklarına dair taraftarlara söz verdiler. (Basın Bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Projem KOP İle Hayat Buluyor Yarışması Tanıtımı Aksaray’da YapıldıÖnceki Haber

‘Projem KOP İle Hayat Buluyor Yarışması...

İstanbul Esenyurt'ta İcradan Satılık 60 m² Daire (Çoklu Satış)Sonraki Haber

İstanbul Esenyurt'ta İcradan Satılık 60...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar