Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

AK Partili Vatandaş, CHP Belediye Başkan Adayı Demir'e Dert Yandı: Milletle Gırgır Geçmeye Başladılar, Değişim İstiyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Partili Vatandaş, CHP Belediye Başkan Adayı Demir'e Dert Yandı: Milletle Gırgır Geçmeye Başladılar, Değişim İstiyoruz
CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Kapalı Çarşı esnaflarını ziyaret etti. AK Parti üyesi olduğunu söyleyen vatandaş, "Değişim istiyoruz, yeter artık milletle iyice gırgır geçmeye başladılar. Pelin Hanım'a başarılar diliyorum" dedi.

CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Kapalı Çarşı esnafına ziyarette bulundu. Vatandaşların sorunlarına bir bir kulak veren Demir, sorunlara çözüm olacaklarının sözünü verdi.

 

"Değişim İstiyoruz, AK Parti Üyesiyim, Milletle İyice Gırgır Geçmeye Başladılar"

Başkan Adayı Yıldırım'la konuşan ve AK Parti üyesi olduğunu söyleyen Aksaraylı bir vatandaş, "Değişim istiyoruz, değişime talibiz. Yeter artık, AK Parti üyesiyim yeter artık. Artık çok fazla, milletle iyice gırgır geçmeye başladılar. AK Parti'nin üyesiyim, söylüyorum. İnşallah Pelin Hanım'ı tanıyoruz, görüyoruz. Başarılar diliyorum, bir değişim olsun artık" dedi.

 

"Bizim Desteğimiz Sizden Yana"

Başka bir Aksaraylı vatandaş ise Yıldırım'a, "İyi diyelim, şu ekonomik ortamda nasılsa o şekilde ilerliyoruz. Mental yapıya baktığımızda işiniz biraz zor ama bizim desteğimiz sizden yana. İnşallah CHP’nin başarılı olmasını isteriz tabii" sözlerini kullandı.

 

"Bundan Sonra CHP'den Başkasına Oy Verirsem Namussuz Şerefsizim"

CHP'den başkasına oy vermeyeceğini belirten bir vatandaş da "Bundan sonra CHP’den başkasına oy verirsem namussuz şerefsizim. Vermedim vermem de, onlar bize vermiyor biz de onlara vermeyiz. Biz anlatıyoruz kara kızı" açıklamasını yaptı.

 

"Hala Bir Bardak Su İçemiyoruz Aksaray'da"

Aksaray'ın sorunlarını çözüme kavuşturacak olan ismin kazanmasını temenni eden bir başka esnaf da "Hala su içemiyoruz Aksaray’da, bunu söylemeye gerek yok bir bardak su içemiyoruz. Trafik bile buraya ulaşmamız için Ulu Camii'nin oradan dolanıyoruz ya da 30 metrelik yoldan. Başka gelecek yer yok çünkü, hepsi ters yol. Size diyorlar ki şansınız yok kazanamazsınız ama bizim fikirlerimizden ilham alıyorsunuz, proje üretiyorsunuz. Bu bir artıdır, dışlamamak lazım, fikirlere düşüncelere önem vermek lazım. İyi olan kazansın" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Kapalı Çarşı'da vatandaşla bir araya gelen Yıldırım'a, CHP PM Üyesi Ali Abbas Ertürk, CHP İl Başkanı Bilal Özdemir ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.(Haber merkezi)

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MOTOSİKLET İLE OTOMOBİLİN ÇARPIŞTIĞI KAZADA İKİ KİŞİ YARALANDIÖnceki Haber

MOTOSİKLET İLE OTOMOBİLİN ÇARPIŞTIĞI KA...

Göz Sağlığı İçin 20-20-20 Kuralına Dikkat!Sonraki Haber

Göz Sağlığı İçin 20-20-20 Kuralına Dikka...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar