Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

68 AKSARAY BELEDİYESPOR, DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
68 AKSARAY BELEDİYESPOR, DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ
İkinci yarıya kazanmak için çıkan iki takım da düdüğün çalmasıyla birlikte oyuna başladı. Karşılıklı pozisyonlara girerek birbirini tartan Motolux Aksaray Belediyespor ve Derince Belediyespor, kontra ataklarla gol pozisyonu bulmaya çalıştı. 

Dakika 57'yi gösterirken sol kanattan Okan Baydemir ile gelen Derince Belediyespor, ceza sahası dışından çektiği şutla tehlikeli bir gol pozisyonu buldu ancak pozisyonu skora yansıtamadı. İkinci yarıya daha istekli çıkan Derince Belediyespor, 3 forvetle Motolux 68 Aksaray Belediyespor yarı sahasında etkili olmak için baskın bir oyun anlayışı izledi. 

 

Maçın 61. dakikasında Önder Karaveli, Alpay Aldemir'i oyundan alırken yerine sahaya Yasin Abdioğlu'nu sürdü. Motolux 68 Aksaray Belediyespor alanına giren rakip takım, Okan'ın şutuyla bir tehlikeli pozisyon daha yaratsa da gol gelmedi. 65. dakikada Derince Belediyesporlu oyuncu Alpay Çelebi sarı kart gördü. Akabinde 67. dakikada Aksaraysporlu Emrah Taysi sarı kart yedi. 

 

68. dakikada Derince Belediyespor tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kazanırken, Erdi Şehit'in kullandığı frikik kalecide kaldı. 72. dakikada Doğan Ateş'in yerine oyuna Serkan Gürses dahil oldu. 

 

Ali Kuçik Denedi Ama Olmadı

 

Maçın 79. dakikasında Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Ali Kuçik ile sol kanattan ceza sahasına girerek kaleye şut çekti ancak kaleci topu kornere çeldi. 

 

İkinci yarı çok baskılı oynayan Derince Belediyespor, Motolux 68 Aksaray Belediyespor'u neredeyse kendi yarı sahasında etkili bir pozisyona çıkarmadı. 84. dakikada Cihan Aydın oyuna dahil olurken Efe Niyazi Kurtulmuş oyundan çıktı. 

 

Aksaray Belediyespor Deplasmandan 1 Puanla Dönüyor

 

85. dakikada Derince Belediyespor, kullandığı frikikten faydalanamazken top kalecide kaldı. Motolux 68 Aksaray Belediyespor teknik kadrosuna sarı kart geldi. Maçın 90 dakikalık normal oyun süresi tamamlanırken, kayıp zaman olarak karşılaşmanın sonuna 6 dakika süre eklendi. 

 

90. dakikada Motolux 68 Aksaray Belediyesporlu Osman Bayrak, rakip kaleye etkili bir şut çekerken, kaleci kritik bir şut çıkararak golü engelledi. Motolux 68 Aksaray Belediyespor 90+7 de frikik kullandı, Osman'ın yaptığı orta, kalecide kalırken maç golsüz tamamlandı. İki takım da 90+7 dakikalık oyun süresinde bir sonuç alamazken 1 puana razı oldu.(Haber merkezi)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlk Yarıda Gol Sesi DuyulmadıÖnceki Haber

İlk Yarıda Gol Sesi Duyulmadı

Otomobille Çarpışan Motosikletin Sürücüsü ÖldüSonraki Haber

Otomobille Çarpışan Motosikletin Sürücüs...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar