Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Emasis Online Emlak Asistanı

Emasis Online Emlak Asistanı

Emasis.Net, bireysel gayrimenkul profesyonellerinin iş hayatını kolaylaştıracak etkin, verimli ve zamandan tasarruf etmelerini sağlayacak, kazançlarını arttıracak bulut tabanlı bir emlak yönetim programıdır. Portföy Yönetimi, CRM / Müşteri, Hazır Emlak Sitesi ve İş Takibi, Raporlama ve Performans Yönetimi vb. pek çok işinizi daha verimli ve kazançlı şekilde yönetmenizi ve paylaşmanızı sağlayarak emlak danışmanlarını profesyonelleştiren bir sistemdir. Her an, her yerde (müşterinizin yanında veya portföyünüzdeyken dahi) mekana bağlı kalmadan, mobil uyumlu özelliği ile anlık olarak iş yapmanızı sağlar ve hayatınızı kolaylaştırır.

Emlak profesyonelleri için hazırladığımız 7/24 herhangi bir mekana bağlı kalmaksızın her ortamda rahat bir şekilde bağlanarak hızlı veri kaydı ile zamandan tasarruf edecek, verilerinize anlık ulaşabileceğiniz muhteşem bir yazılım.

Emlak danışmanları için portföy yönetimi, müşteri(CRM), iş yönetimi ve dijital pazarlama platformu olan Emasis, Online veri kayıtlarınızı barındırmanın yanında, portföylerinizin sunumu ve pazarlamasınıda rahat bir şekilde yapabilmeniz için sizlere özel bir platform sunan sürekli kendisini ve teknolojisini yenileyen profesyonel bir yazılımdır.

Kolay kullanımı, İleri seviye güvenlik, Profesyonelce tasarlanmış uygulama sayfası ve daha fazlasını siz Emlak profesyonelleri için hazırlayan güçlü bir ekiple her zaman yanınızda olmayı hedefleyen bir kuruluştur.

Sizin için hazırlanan profesyonel online emlak asistanını daha yakından tanımak ve güçünüze güç katmak için hemen sizde ailemize katılın..

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar