Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2
Nazmi Çalışkan

Nazmi Çalışkan

Mail: [email protected]

Yeşildağ “1,2,3,TIP”

14 Mart tarihinde geleneksel olarak kutlanan TIP bayramı bu sene de her sene olduğu gibi bir çok sorunların gündeme gelmesi ile kutlanırken bu sene fazladan 3 gün sürecek grev ile kutlandı.

Hastaların mağdur olmamaları için her alanda nöbetçi bırakan tabipler 3 günlük grev ile seslerini duyurarak özlük hakları, sağlıkta şiddet ve kendilerine açılan davalar konusunda bir yasal düzenleme taleplerini yüksek sesle dile getirdiler.

Bu yılda 14 Mart TIP bayramı şehir idarecileri ve bir çok kesim tarafından kutlanırken doktorların ve sağlık çalışanlarının gününü bir tek müdürleri kutlamadı.

Evet Aksaray’dan bihaber, hastaneden bihaber sağlık müdürü sayın Yeşildağ 14 Mart ile ilgili bir basın açıklamasını bile çok gördü meslektaşlarına.

Sayın il müdürünün bu tavrını gördükten sonra artık hastane neden böyle oldu,3 sene içerisinde nasıl bu kadar geriye gittik sorularının cevabını buldum sanırım.

Kendi mesleğinin özel gününden bile haberi olmayan kendi meslektaşlarının sıkıntılarını bu günde dinlemeye gerek duymayan bir düşünce herkesin gördüğü ve bildiği sorun ve sıkıntıları elbette bilemez ve göremez.

Bilemez diyorum çünkü, Bilerek ve bu yapmadıklarını yapmamaya devam ediyorsa başta Aksaray olmak üzere mesleğine ve arkasında dağ gibi duran büyüklerine de ihanet ediyor demektir.

Göreve geldiği günden bu güne kadar ilin dokunulmazı olmayı başaran ancak sağlık alanındaki sorunları tespit bile edemeyen sayın müdürün dokunulmazlığının nedenini merak ediyorum.

Kısacası ilin sağlık sorunları acil çözüm beklerken bu sorunları Vali Hamza Aydoğdu ve Milletvekili Cengiz Aydoğdu çözmeye çalışırken TIP’ı yanlış anlayan müdürümüzde çocuklara susmaları için oynatılan “1,2,3 TIP” oyunu ile meşgul.

Kısa bir yazı oldu ama satır aralarını sizler doldurursunuz artık.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar