Reklam
Güncel

Jandarma KOM 46 Bin Dolu Makaron Ele geçirdi

Kaçakçılık olaylarıyla mücadelenin devam ettiği Aksaray’da jandarma ekipleri dolu halde 46 bin adet kaçak makaron ele geçirdi.

aksaray68haber Aksaray 7 May 2024, 12:241 dk okuma
Jandarma KOM 46 Bin Dolu Makaron Ele geçirdi

Aksaray’da sorumlu oldukları bölgelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren il jandarma komutanlığına bağlı ekipler son dönemde artan kaçak sigara ve malzemeler konusunda denetimlerini sıklaştırdı.

Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile bölgelerinde denetimlerini sürdüren jandarma kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekipleri rutin kontroller sırasında durdurdukları bir yolcu otobüsünde araç içerisinde yolcu olarak bulunan D.A. isimli bir şahsın valizi ve diğer eşyaları arasında yaptıkları aramalarda doldurulmuş 46 bin adet makaron ele geçirdiler. Ele geçirilen makaronun değerinin yaklaşık olarak 57 bin 500 TL. olduğu tahmin edilirken olayla ilgili D.A. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Kaçakçılık olaylarının önlenmesi, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla çalışmalarımıza gece gündüz  demeden  aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber: E.BUDAK)

Yorumlar

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yaz!


Reklam