Reklam
Güncel

Ehliyetsiz Yakalanınca Telefona Sarılıp Torpil İstedi

Asayiş Şube ve Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimler sırasında durdurulan  aracın sürücüsünün ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Şahıs, cezadan kaçmak için yetkili birilerini araya sokmaya çalıştı.

aksaray68haber Aksaray 4 January 2024, 19:161 dk okuma
Ehliyetsiz Yakalanınca Telefona Sarılıp Torpil İstedi

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerine devam ediyor. Yeni Sanayi Sitesinde yapılan asayiş uygulamasında, polis ekipleri bir aracı durdurarak kontrol gerçekleştirdi. 

Ehliyetsiz Sürücü Cezadan Kaçmak İçin Torpile Başvurdu

Yapılan kontrolde sürücü Salih G.'nin ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Polis ekipleri şahsa ceza kesmek istedi ancak ehliyetsiz sürücü bu kez telefonunu çıkararak polis ekiplerinin ceza kesmemesi için telefonla yetkili birilerini aramaya çalıştı. 

12 Bin 977 Lira Para Cezası Kesildi

Polis ekipleri araya birilerini sokarak cezadan kaçmak isteyen vatandaşın talebini reddederek, ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı şahsa 12 bin 977 lira para cezası kesti.(Haber merkezi)

 

Yorumlar

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yaz!


Reklam