1.5 Ton Şeker Çaldılar
Selçuklu Mahallesinde toz şeker yüklü bir TIR’da yaşanan hırsızlık olayında 1.5 ton toz şeker hurdacı kılığındaki şüpheliler tarafından çalındı.

Olay geçtiğimiz gün gece saatlerinde Selçuklu Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre Mahallede park halinde olan TIR’ın yanına gelen atık toplayanların kullandığı mopetlerden kullanan şüpheliler TIR’ın kasasına çıkarak TIR’da çekili brandayı keserek yüklü olan şeker çuvallarını mopetlere yüklemeye başladılar.
Yaklaşık olarak 30 çuval toz şekeri araçlarına yükleyen hırsızlar geldikleri gibi bölgeden ayrıldılar. Sabah saatlerinde yüklü TIR’ın yanına gelen sürücü TIR’ın çadırının kesildiğini ve yükünün bir kısmının çalındığını görünce 112 acil çağrı merkezini arayarak polis ekiplerinden yardım istedi.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri yaptıkları incelemede kesilen TIR’dan yaklaşık olarak 1.5 ton toz şeker çalındığını tespit ettiler.
Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alınırken olayı gerçekleştiren ve kayıtlara yansıyan 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Yaşanan olaya tepki gösteren vatandaşlar ise son dönemde hurda toplayan insanların aralarına yerleşmiş bazı kişilerin sokak aralarında rahat şekilde dolaşarak istedikleri gibi hırsızlık yaptıklarını belirterek bu konuda belediye ile il emniyet müdürlüğünün bir çalışma yaparak belirli bir kıyafet ve numaralar ile bu araçların tespit edilebilmesi gerektiğini belirterek hırsızlık olaylarına tepki gösterdiler. (Haber: Cumali DAĞ)




Yorumlar
Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.
Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yaz!