© Aksaray 68 Haber 2021

Kazanan Dostluk Oldu

Aksaray Adliyesi ve Aksaray Barosu temsilcileri, dostluk maçında bir araya geldi. Dağılgan’da çim sahada oynanan maçta, dostluk ve dayanışma ön plana çıktı.

Aksaray Adliyesi ve Aksaray Barosu temsilcileri, dostluk maçında bir araya geldi. Dağılgan’da çim sahada oynanan maçta, dostluk ve dayanışma ön plana çıktı.

Maç öncesi büyük bir coşku yaşayan her iki takım da, sahadan galip ayrılmak için mücadele etti. Rekabetçi geçen maçın sonunda kazanan taraf dostluk oldu.

Maçın ardından Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir “yargının vazgeçilmezleri hakim, savcı, avukat ve personellerimizin yoğun iş temposundan bir nebze olsun uzaklaşmaları, dostluk ve dayanışmanın pekişmesi adına bu tür organizasyonlar elzemdir. Ayrıca burada bizleri yalnız bırakmayan Cumhuriyet Başsavcı vekilimiz Emrah Özge Yelken’e, Baro Başkanımız Av. Ferit Köse’ye, Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aslan Yıldız’a, mesai arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ederim.” dedi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emrah Özge Yelken “Kaynaşma, paylaşma, beraberce vakit anlamlı vakit geçirme adına düzenlenen organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız “ Sağlıklı yaşamın olmazsa olması sporun faydalarına yadsınamaz, kurumlarımızın etkinliklerine destek olmaktan mutluluk duyuyoruz, adliyemiz ve baromuz mensuplarına keyifli bir müsabaka izlettikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Baro Başkanı Av. Ferit KÖSE; “meslektaşlar arasındaki birliği ve beraberliği pekiştirmenin yanı sıra stres atma ve eğlenme açısından önemli bulduğumuz dostluk maçında, takımlarımız centilmence bir müsabaka ortaya koydu; Bu tür dostluk maçlarının, Aksaray Barosu ve Aksaray Adliyesi arasındaki ilişkileri daha da güçlendireceğine inanıyoruz. Hem sporun hem de dostluğun tadını yaşamamıza vesile olan herkese bir kere daha çok teşekkür ediyoruz” dedi. Maçın ardından katılımcılara kupa ve madalyaları takdim edildi. (Basın bülteni)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER