© Aksaray 68 Haber 2021

Karabatak’tan Saldırıya Bayraklı Tepki

Mardin’in Nusaybin ilçesindeki sınır hattında bayrağımıza yönelik saldırıya tepkiler çığ gibi sürerken MHP geçmiş dönem il başkanlığı görevini yürüten ve belediye başkan adayı da olan Opr. Dr. Rıfkı Karabatak’ta saldırıya tepki göstererek yönetim kurulu başkanı olduğu hastaneleri dev Türk Bayrakları ile donattı.

Aksaray siyasetinin başarılı ve adından söz ettiren isimlerinden olan Milliyetçi Hareket Partisinin il başkanlığı görevi ile belediye başkan adaylıklarını yapan Aksaray siyasetinin yakinen tanıdığı Rıfkı Karabatak’ta Mardin sınırındaki saldırıya sessiz kalmadı.

Karabatak saldırı ile ilgili yaptığı kısa açıklamada; “O bayrağa el uzatanları alnının ortasından neden vurmadılar bilmem ... Faillerin yakalanıp ibretlik cezalar verilmesi ve ifşa edilmeleri şarttır.. Onlara verilecek en güzel cevap tüm evlerin ve işyerlerinin bayraklarla donatılmasıdır... Türkiye cumhuriyetinin sınırları da bayrağı da bölünmez bütünlüğü de her türlü siyasi hesabın üzerindedir” ifadelerini kullanırken Karabatak’ın sahibi ve yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Maya Kadın ve Doğum Hastanesi ile Hasandağı hastanelerine Türk bayrakları asıldı.

Yapılan saldırı il genelinde de büyük tepkilere neden olurken şehrin dört bir yanı kırmızı beyaz renklere büründü. (Haber: E.BUDAK ÇAKLIŞKAN)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER