© Aksaray 68 Haber 2021

Bir Kişi, Ördek Avında Yakalandı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Aksaray Şube Müdürlüğü ekipleri gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler Aksaray’da görev alanları içerisinde yaptıkları çalışmada ses cihazı ile ördek avına çıkan bir kişiyi yakaladı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Aksaray Şube Müdürlüğü ekipleri Av Koruma ve Kontrol faaliyetleri kapsamında, yaban hayatın devamlılığı ve kaçak avcılığı önlemek için yapmış olduğu çalışmalarda bir kişiyi daha yakaladı. Yakalanan şahsın ses cihazı ile ördek avına çıktığı tespit edildi. Yapılan tespitin üzerine şahsa 4915 Sayılı Kanun gereği yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Konu ile ilgili Doğa Koruma ekiplerince, Av Koruma ve Kontrol faaliyetleri kapsamında kaçak avcılık ile mücadelelerine gece gündüz demeden aralıksız devam edecekleri bildirildi.(Haber: Cumali DAĞ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER