© Aksaray 68 Haber 2021

Başkan Dinçer Erasmus Gençlik Değişimleri Projesi Kapsamında Şehre Gelen Gençlere Aksaray’ı Anlattı

Dinçer, Erasmus Gençlik Değişimleri projesi kapsamında Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Aksaray Üniversitesi dış ilişkiler koordinatörlüğü tarafından yürütülen Erasmus Gençlik Değişimleri Projesi kapsamında şehre gelen farklı ülkelerden öğrenciler, obezite problemine dikkat çekmek için çalışmalar yapıyor. Proje kapsamında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile de bir araya gelen öğrenciler, hem yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgiler verdi hem de Aksaray’ı tanıdılar.

Aksaray Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Litvanya ve Romanya olmak üzere Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen gençlere Aksaray’ın tarihi ve turizm değerleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Dinçer, gençleri Aksaray’da vatandaşları sağlıklı yaşama teşvik etmek amacı ile hayata geçirdikleri Akıllı Bisiklet yolları ve İstasyonları projesi ve diğer spor alanları hakkında bilgilendirdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Erasmus Gençlik Değişimleri Projesi kapsamında Aksaray’a gelerek akademik çalışmalar yürüten gençlere teşekkür etti. Başkan Dinçer gençlere çalışmalarında başarılar dileyerek her zaman Aksaray’da misafir etmekten onur duyacaklarını belirtti.(Basın Bülteni)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER