© Aksaray 68 Haber 2021

Anneler Günü İçin Hazırlıklar Sürüyor

Hafta sonu kutlanacak anneler günü için hazırlıklar sürerken vatandaşların anneleri için hediye arayışları çiçekçiler başta olmak üzere hediyelik eşya satan esnafların yüzünü güldürdü.

Vatandaşlar için en özel günlerin başında gelen anneler günü için geri sayım sürerken vatandaşlar annelerine en özel hediyeleri alabilmek için arayışlarını sürdürüyor. Her sene olduğu gibi anneler gününe sayılı günler kala çiçekçilerde hazırlıklar tamamlanırken hediyelik eşya satışı yapan iş yerleri ile tuafiye işi yapan iş yerlerinde yoğunluk artmaya başladı.

Pazar günü kutlanacak olan anneler günü dolayısıyla işletme olarak hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden çiçekçi esnaflarından Pınar Sezer yaptığı açıklamasında; “Ülkemizdeki ekonomik durumumdan dolayı normal günlere nazaran özel günlerde işlerimiz daha iyi oluyor. Sevgililer günü olsun anneler günü olsun bizim işlerimizin biraz daha iyi olduğu günler oluyor. Geçen yıla kıyasladığımız zaman bu yıl çok şükür işlerimiz çok iyi oluyor. Çünkü geçen yıl hepimizi derinden etkileyen 6 Şubat depremini yaşadık. Hepimiz çok üzüldük ve ekonomik olarak da zorlandığımız bir yıl oldu. O yüzden geçen yıl ile kıyasladığımızda bu yıl işlerimiz çok iyi diyoruz. Ama bu yılda her şeyin fiyatlarının çok fazla artması ve insanlarımızın geçimlerinin zorlaşması etkiledi diyebiliriz. Yine de bu anneler gününde işlerimizden memnunuz. Çiçeklerimizin fiyatlarına gelecek olursak tek gül fiyatımız 50 TL, orta boy bir çiçek buketlerimiz 400 TL, buketlerimizin fiyatları çeşit ve boyutlarına göre değişiyor. Fiyat olarak 400 TL ile 1000 TL arasında değişen buketlerimiz var. Çiçeklerimizin en iyi olmasına dikkat ediyoruz. Birçok ürünümüz de bu kapsamda ithal üründür. Bizim amacımız sadece para kazanmak değil müşterilerimize en iyisini sunmak.

Müşterilerimiz daha uzun ömürlü olması açısından orkidelerimizi daha çok tercih ediyor. Orkidelerimizi özellikle İthal ürün getiriyoruz yerli ürüne göre yaşam süresi daha uzun oluyor, daha canlı görünüyor. Müşteri memnuniyeti bizim en temel amacımız olduğu için her ürünümüzün en iyisini sunmaya gayret ediyoruz. Orkide fiyatlarımız ise 700 TL ile 1000 TL arasında değişiyor. Her bütçeye uygun çiçek ve çikolata çeşitlerimizle müşterilerimize yardımcı oluyoruz” dedi. (Haber/ Fotoğraf: E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER