© Aksaray 68 Haber 2021

Aksaray Barosu İlk Tiyatrosuna Hazır

Aksaray Barosu bünyesindeki sanat anlayışını benimseyen avukatların ellerinden doğan tiyatro topluluğu, seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. Aksaray Barosu Tiyatro Topluluğu, 26 ve 28 Mayıs akşamları ilk defa sahne alacaklarını duyurdu.

Baro Başkanı Avukat Ferit Köse, işbirliği ve kolektif çalışmanın bir ürünü olan tiyatro gösterilerinin ilk kez izleyicilerle buluşacak olmasının önemine vurgu yaptı ve tüm Aksaray halkını gösterilere katılmaya çağırdı. Fazıl Somuncuoğlu'nun Yönetiminde "Kaynanam Nasıl Kudurdu?" Perdesini Aralıyor" başlıklı oyun, Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın aynı isimdeki eserinden uyarlanan bir komedi. 26 Mayıs'ta yapılacak olan ilk gösterimin biletleri avukatlar ve halkın yoğun ilgisi nedeniyle hızla tükenmiş durumda. 28 Mayıs'taki ikinci gösterim için de biletlerin tükenmek üzere olduğu belirtiliyor.

 

Performansta yer alacak avukatlar ise şu isimlerden oluşuyor: Av. Yasin Bulduk, Av. Cumali Altınsoy, Av. Merve Doğan, Av. M. Şamil Yaşkeçeli, Av. Hüseyin Okumuş, Av. Merve Erzengin Avan, Av. Özlem Uz ve Av. Tuğçe Çelik. Her biri hukuk dünyasından sahneye transfer olan bu avukatlar, izleyicilere unutulmaz bir akşam vaat ediyorlar. (Basın bülteni)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER