© Aksaray 68 Haber 2021

18 Yaşındaki Bir Genç Daha Yaşamına Son Verdi

Gücünkaya köyünde ikamet ettiği öğrenilen 18 yaşındaki R.O. girdiği bunalım sonucu ormanlık alanında kendisini tüfekle vurarak intihar etti.

Son aylarda artan intihar olaylarına bir yenisi daha eklendi. İddiaya göre Aksaray merkeze bağlı Gücünkaya köyünde ikamet ettiği öğrenilen 18 yaşındaki R.O. girdiği bunalım sonucu av tüfeği ile ormanlık alana giderek yakınlarını arayıp helallik istedi. 

Arkadaşlarının olayı 112 acil çağrı merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede köye ulaşan jandarma ekipleri gencin bulunabileceği alanları kontrol ederken köye yakın orman alanında R.O.’nun tüfekle kendisini vurduğunu tespit etti. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk inceleme sonucuna R.O.’nun hayatını kaybettiğini tespit etmesi ve Aksaray Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından gencin cansız bedeni otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi. (Haber: E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER